top of page

Directie- en Privéchauffeur

Naast student chauffeurs werkt The Original Rent-a-Driver met directiechauffeurs. Het takenpakket van een privé- of directiechauffeur van The Original Rent-a-Driver is zeer uitgebreid. Hij stemt vergader- en reistijden met u af, bezorgt poststukken en boodschappen, wast de auto en doet licht administratieve werkzaamheden voor u. Kortom: een chauffeur van The Original Rent-a-Driver is uw eigen mobiele personal assistant.

Een aantal van onze privé- en directiechauffeurs zijn gecertificeerd en beschikken over het CCV-D1 certificaat. Daarnaast heeft een aantal ook het CCV-D2 certificaat behaald dan wel een beveiligingsopleiding gevolgd.

Wat is een CCV-D1 certificaat?

Een CCV-D1 certificaat staat voor een gedegen kennis van het chauffeursvak. Want goede directiechauffeurs zijn vakmensen. Onze opdrachtgevers stellen dan ook terecht hoge eisen. Directiechauffeurs moeten over adequate kennis, inzicht en vaardigheden beschikken ten aanzien van rijvaardigheid, serviceverlening, verkeersveiligheid en regelgeving.

Een CCV certificaat Directiechauffeur staat hiervoor garant. Om het CCV-D1 certificaat te behalen moet de chauffeur een theorie- en een praktijkexamen maken. Een chauffeur die binnen zes maanden slaagt voor beide examens ontvangt het certificaat.

Tarief

Het uurtarief van onze privé- en directiechauffeur bedraagt slechts € 40,00 (ex. BTW) per uur. Wilt u meer informatie? Kijk dan bij ons online reserveringssysteem of neem direct contact op via 020 702 7333.

Waarom een directiechauffeur van The Original Rent-a-Driver?

  • Altijd stipt op tijd

  • Gecertificeerde en goed opgeleide chauffeurs

  • Hij of zij spreekt zijn of haar talen

  • Desgewenst een vaste chauffeur

  • The Original Rent-a-Driver levert maatwerk

  • Vertrouwelijk en discreet

bottom of page